Daniela Irimia- Femeia independentă financiar

“Plăteşte” azi pentru libertatea zilei de mâine!

 

femeia independenta (2)

Daniela Irimia este o femeie superbă, care trăieşte conform propriilor sale valori. Este trainer, speaker, autor și, înainte de toate, antreprenor fascinat de natura umană și de potențialul de dezvoltare personală şi financiară al fiecăruia din noi. Ajută femeile din România să devină independente comportamental, emoțional şi relațional, pentru ca, în ultimă instanță, dacă ele îşi doresc cu adevărat, să devină şi independente financiar.

Când am întâlnit-o pe Daniela Irimia, am avut aceeaşi senzație de căldură prietenească feminină cu care bunica mea ne întâmpina de la poartă, când ştia că o vizităm, şi dorul acela nestins la despărțire că nu pot îmbrățişa mai des persoanele dragi, când simt nevoia să mă ia cineva în brațe!  Acum 15 ani bunica încă mă mai aştepta în prag. Îi prezentam prietenul meu de atunci, soțul meu de acum, şi, văzându-i aparatul audio-cască în ureche pentru a răspunde la telefon, cum făcea timid paşi mici spre terasa casei în timp ce eu trăgeam de el, a crezut că are probleme mari cu auzul! În timp ce soțul meu chicotea, căci nici pe departe nu era surdul satului, m-a mângâiat şi mi-a spus:

“Nu-i nimic, draga mea, tu să îl iubeşti aşa cum te iubeşti pe tine şi să fii surdă şi tu când cineva îți spune că nu ai tot ce îți trebuie!” A fost revelator şi cea mai mare declarație de libertate pe care mi-a redat-o atât de natural o femeie care m-a inspirat prin simplul ei fel de a fi.

femeia independenta (1)

Aşa este şi Daniela şi volumul Danielei, o poveste personală care te va inspira şi care îti va certifica valoarea atitudinii pozitive în viața ta. Un volum despre curaj, obiective, asumarea deciziilor şi marele îndemn de preluare a controlului asupra vieții tale!

 Femeia independentă este un program educațional amplu, care îți facilitează accesul şi la acestă carte motivațională, un rețetar în decalog, simplu, de impact şi asupra cititoarelor, dar şi asupra bărbaților cu adevărat utili în relații, care îşi suştin femeile din viața lor în drumul spre respect, empatie şi autonomie totală.

 

femeia independenta (3)

 

Femeia independentă se cunoaşte pe ea însăşi, în primul rând se iubeşte pe ea, pentru a iubi sincer şi alte persoane, are încredere în ea, cultivă intenții pozitive, are relații armonioase, îşi exprimă cu eleganță părerile şi îşi argumentează ideile, ia decizii pentru viața ei. Această femeie are visuri şi acționează pentru a le transforma în realitate, are grijă de sănătatea ei şi de aspectul fizic şi este independentă financiar. Nu poți fi 100% independentă dacă nu ai banii tăi, dacă nu te poți întreține singură, dacă nu îți permiți să faci o mulțime de lucruri din cauza banilor.

 

femeia independenta (5) femeia independenta (6)

Şi, iată că ajungem la ultima parte din volum, delicioasă!

Mi-a folosit enorm lectura comportamentelor sănătoase din punct de vedere financiar! Independența financiară este o valoare. Transpunerea calităților noastre de zi cu zi în relația cu banii, modul în care dobândim, administrăm şi folosim banii este un palier foarte fin al educației financiare!

 

femeia independenta (7) femeia independenta (8)

Iar tu, Daniela, eşti un dascăl minunat! Îți mulțumesc! Promit că voi folosi cartea ta cu drag la orele de consiliere şi dezvoltare pesonală! Cu cât se începe mai devreme educația financiară “pe bune” la ore, cu atât femeile pot deveni independente în mod natural, utilizând credințe actuale suportive, pentru a trăi o viață cu sens!

Imagini: www.florinarussu.ro

Recenzie de recomandare: Academia Română de Imagine şi Imaginar Educațional

https://www.facebook.com/wwww.florinarussu.ro/

Detalii pe: https://femeiaindependenta.ro/

https://www.gandeste-pozitiv.ro/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.