Dragilor, vă invit la evenimentul de lansare al proiectului internațional Journaling în Școli și al jurnalului pentru elevi “My first journal”, marți, 9 noiembrie 2021, ora 18.00!

LINK DE LOGARE: î ̆:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcrde6opz4qHtaNZzKBlzYr38dfXB7ga2JY

                              page-2

“Journaling în școli” este un proiect de educație ambițios, cu obiectivul de a aduce tehnica scrierii în jurnal şi către elevii din România.

Scrisul în jurnal are numeroase beneficii pentru neurodezvoltarea și inteligența emoțională a copiilor, dar și pentru creativitate, învățare, cunoaștere de sine și stabilirea obiectivelor.

“My first journal” este caietul pe care orice copil și adolescent cu vârsta între 10 și 16 ani ar trebui să-l aibă pe noptieră sau în ghiozdan.

”Noi ne-am dorit să venim în sprijinul profesorilor cu un material auxiliar, un jurnal dedicat copiilor, pe care aceștia îl pot completa la clasă, ori pot scrie acasă, în timpul liber. Am decis să lansăm acest jurnal pentru copiii din clasele V-VIII, cu exerciții și întrebări în limba engleză, cu dublă intenție: pentru a-și dezvolta vocabularul într-o limbă străină, dar și pentru a le da un plus de intimitate, că nimeni nu le va citi răspunsurile”, explică Alexandra Bădiță, coach de journaling, creator al primei Academii de Journaling din România și co-fondator al proiectului Journaling în Școli.

alex flo (1)

“Tehnica Journalingului în şcoli a fost tratată cumva tangențial și defalcat. Un jurnal modular, în limba engleză, pentru orele de consiliere și dezvoltare personală sau pentru uz individual va fi o sursă inepuizabilă de conştientizări și energie interioară pentru fiecare elev în parte. Sunt sigură că foarte mulți colegi vor adapta acest jurnal la orele lor și nu pot decât să îi felicit încă de pe acum pentru această alegere, o alegere care schimbă pozitiv și iremediabil perspectiva de conectare imensă cu copiii lor din sălile de clasă”, adaugă Florina Russu, profesor titular, președinte al Academiei Globularia și co-fondator al campaniei Journaling în Școli.

launching journalig (1)

Proiectul-pilot s-a desfășurat în anul școlar 2020-2021, în mediul online, cu elevii claselor a V-a și a VI-a de la trei şcoli din Cluj-Napoca, unde cele două promotoare ale ”Journalingului în școli” au susținut ore creative de dirigenție, iar la finalul anului copiii au deprins obiceiul de a ține un jurnal, unii dintre ei chiar au avut două jurnale, au început să scrie cu regularitate și și-au ales exercițiile preferate pe care au vrut să le continue.

POSTER JOURNALING
Jurnalul pentru copii „My first journal” (În trad. Primul meu jurnal) va fi lansat oficial pe data de 9 noiembrie, de la ora 18.00, printr-un eveniment online. Sunt așteptați la această lansare profesori, părinți, consilieri în educație, psihoterapeuți, dar și copii, elevi de toate vârstele.

Detalii despre evenimentul de lansare: https://www.facebook.com/events/878765333003143

Favourite film poster (1)

Detalii despre proiect: https://alexbadita.com/journaling-in-scoli/
Contact: Alexandra Bădiță – contact@alexbadita.com / 0757823198
              Florina Russu – florina.russu@gmail.com / 0742028118

                          page-1

PĂRINȚII, CONSILIERII, PSIHOLOGII, TERAPEUȚII, PROFESORII, DIRECTORII de instituții educative, care doresc să ofere copiilor *10-16 ani, un cadou sub forma unui jurnal, pentru a-i încuraja să-și dezvolte capacitatea emoțională și percepția de sine, pot să comande acest jurnal aici:

COMANDĂ AICI „MY FIRST JOURNAL”:

 Journaler teahers

https://alexbadita.com/product/jurnal-pentru-copii/

 Fiind mamă de trei copii, recomand cu mare încredere părinților acest produs pentru a se apropia de copiii lor. Dacă înainte noi ascundeam ce scriem de părinti, azi putem să le spunem clar de la început că le respectăm dreptul la confidențialitate, ba chiar îi îndemnăm să scrie cu plăcere deoarece şi nouă ne-a făcut bine acest lucru în trecut. Sau, pentru a începe acest obicei, faceți-vă  un ritual împreună cu cei mici, prin alocarea unui moment special din zi, dimineața sau seara, când părinții și copiii scriu laolaltă, fiecare în jurnalele lor.

Special Journal Lovers

COMANDĂ JURNAL PĂRINTE+JURNAL COPIL:

https://alexbadita.com/product/pachet-special-jurnale/

 

 INIȚIATOARELE ACESTUI PROIECT SUNT:

ALEXANDRA BĂDIȚĂ

Alexandra

Coach de Journaling și Storytelling, fondatorul brandului Impressivity® by Alexandra, gazda podcastului Live Your Impressivity® Show, Alexandra a primit diplome de Introducere în Neuropsihologie și Terapia Jurnalului și predă arta journaling-ului din 2017. A creat jurnalul în limba engleză “Impress yourself every day” și este autor internațional al cărții “Write Your Way To Happiness”. A vorbit pe scene din întreaga lume, iar misiunea ei este de a duce scrierea în jurnal la următorul nivel în rândul antreprenorilor, al tinerilor și copiilor.

FLORINA RUSSU 

florina

Profesor titular de literatură universală şi limba engleză, consilier de imagine educaţional, coordonator de programe educative și scriitor, Florina este fondatoarea primei Academii a Eduprenorilor din România, Globularia. Pasiunea sa pentru artă s-a transformat într-un business de imagine și imaginar, care cuprinde și video-fotografie de evenimente dedicate proceselor de învățare. Mămică a trei copii şi soția unui om extraordinar, înțelege provocările unei familii interesate de arhitectura unui viitor inovativ.

MODULE 5 PART 1 PNG MODULE 5 PART2 JPG

Mulțumesc încă de pe acum tuturor celor care aleg acest produs. Am investit mult timp, am pus în el emoții şi experiență la clasă şi mă bucur că alți profesori vor avea ceea ce eu nu am avut atunci când doar am intuit că această metodă poate fi integrată cu succes în sistem!

RELATED POST: 

PROIECTUL INTERNAȚIONAL „JOURNALING ÎN ŞCOLI”-PRE-COMANDĂ VOLUM „MY FIRST JOURNAL”

MY FIRST JOURNAL-TRUE STORY BEHIND THE SCENES

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.