Servus! Sunt voluntar în Asociația Happy Moms de 4 ani și sunt Coordonator Local Happy Business Mom Cluj-Napoca și a venit momentul să scriu și pe site-ul de consiliere educațională despre proiectele Happy Moms în Cluj-Napoca, mai ales de proiectele online! 

HAPPY BUSINESS MOMS ROMANIA

Misiunea noastră este de a contribui la bunăstarea comunității, prin proiecte în domeniul educației antreprenoriale și financiare pentru mame, copii, tineri și familie în general.

Viziunea noastră este că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, fiecare persoană fiind capabilă să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte.

Scopul Asociaţiei Happy Moms este acela de a sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și profesional a femeilor, mamelor, copiilor și tinerilor, a familiei în general, prin proiecte educaționale în domeniile antreprenoriat și financiar.

Cea mai atrăgătoare valoare a Asociației este INVESTIȚIA în educație, de aceea am și ales să dau timp de calitate și să îmi pun sufletul comunității locale a mamelor antreprenoare din pasiune din Cluj și din țară care sprijină educația antreprenorială și financiară a copiilor și tinerilor! Asociația funcționează în Brașov, Sibiu, Făgăraș, Cluj-Napoca și Alba Iulia. 

Președintele Asociației Happy Moms este Doamna lect. univ. Dr. Dana Lupșa! 

Proiectele asociației sunt finanțate prin donații, sponsorizări, dar și prin intermediul unor evenimente care adună sute de participanți, zeci de sponsori și zeci de femei cunoscute – cum ar fi Mihaela Tatu, Andreea Marin, Rona Hartner, Felicia Filip sau Alexandra Ungureanu, în fiecare an.

Te invit să ne sprijini și tu! Contul asociației RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) este deschis la Banca Transilvania. Beneficiar: Asociația Happy Moms, CIF: 33230839

 

Proiectele Happy Moms sunt următoarele: Școala antreprenorială pentru mame Brașov, Happy Business Mom Club, Business Kid, Business Teen.  

 În Cluj Napoca, echipa este formată din Ana Maria Mociofan, Ramona Manolescu, Aura Danalache și Russu Florina. Dacă acum nu ne găsiți lunar la întâlnirile de networking, e pentru că ne-am mutat online.

Cover Grup Cluj Happy Moms 2020 editabil

Fii și tu membră în comunitatea noastră! Te invit cu drag!

https://happymoms.ro/devino-membra/

 Prin voluntariat te asiguri personal că lumea se așează pe un făgaș mai bun dar investești și în tine, deoarece atunci când ești voluntar acumulezi o serie de competențe care te ajută atât în relația cu cei din jurul tău, atât în relațiile de comunicare personală și profesională, dar și în cele de business networking.

 

0

Ce vreau să îți ofer în acest articol, dragă cititor, este un mini curs despre Narrative BUSINESS IMAGERY, pentru că unele din clientele mele fidele și dragi sunt la curent cu beneficiile rețelelor antreprenoriale.   Povestea afacerii tale este unică! Atunci când începi o afacere, fie ea oricât de mică, e foarte important să te folosești de toate componentele de comunicare, mai ales cele care spun povestea ta și a businessului tău: fotografii, videoclipuri, texte, sloganuri, culori, nuanțe, ton de comunicare etc , și să mergi UNITAR în direcția de adresare față de clienți! Tocmai de aceea, textele pe care le concepi nu pot fi scoase separat de contextul antreprenorial al nișei tale și a perspectivei personale! De multe ori suntem atât de entuziasmate de ceea ce facem, ne vedem clienții fericiți, pregătim o lansare, plătim facturi, urmăm planul de afaceri, dar COMUNICAREA, NARATIVITATEA trebuie întotdeauna folosite detașat, global și cu responsabilitate față de întreg!

  

1

Diferența dintre simplele narațiuni și cele de succes va fi făcută de inventivitatea cu care fiecare brand și afacere își va îmbina valorile cu spiritul creativ, de capacitatea de a aplica și în scris povestea spusă în toate ariile de interacțiune cu clienții, îmbinând toate canalele de comunicare UNITAR: fotografie, video, text, grafică, ton în comunicare, culori și recomandări pe baza abilității poveștilor narative prezentate, de a transcede dincolo de ecrane și de a forma o conexiune reală și umană cu clienții săi prin IMAGERIE NARATIVA. În final, consumatorii vor fi cuceriți de brandurile a căror poveste reușeste să se lege cel mai mult de experiența lor de viață și nevoia din acel moment.

2

Întrebarea firească despre succesul acestei tehnici este de ce reușeste să atragă atât de ușor atenția consumatorilor, care în prezent sunt bombardați cu zeci de reclame în doar câteva secunde? Răspunsul simplu la această întrebare este că NARRATIVE BUSINESS (storywritingul și storytelling-ul) oferă practic o conexiune umană între consumatori și brand.

3

 

Povestea, textele sloganul, cuvântul scris trebuie să prezinte o imagine consistentă cu cea a brandului comunicat oral. Dacă alegem să creăm o imagine foarte diferită de cea existentă, e ca și cum am începe de la zero construirea ei, așa că soluția cea mai bună este să ne gândim mereu la misiunea și valorile deja existente și să construim povești pornind de la acestea. 

4

GLOBULARIA te poate ajuta atunci când e vorba de a face UNITAR mesajul tău. Practic, Academia Română de Imagine și Imaginar Educațional, instituția pe care o conduc de câteva luni oferă imagine, text, design grafic și îți face intrarea în canalele de presă naționale pentru a fi mai vizibil cu toate produsele tale în nișa în care activezi.

academiaglobularia@gmail.com 0757597231

 

 

0 siglaglobularia

Dacă îți place ce citești și știu că ne citești cu interes, am scris mai multe despre aventura voluntariatului și beneficiile legăturilor create în următoarele interviuri din PRESA SCRISĂ:  

https://thewoman.ro/dezvolta-al-treilea-ochi-antreprenoriat-spiritual-cu-florina-russu-academia-globularia-eu/

https://celebritatea.ro/interviu-cu-florina-russu-asociatia-happy-moms-despre-puterea-comunitatilor-antreprenoriale-comunitare/

https://happymoms.ro/conferinta-motivationala-mama-cluj/

https://happymoms.ro/despre-noi/echipa-cluj/

EMISIUNI:

BIZI LIVE TV

https://www.youtube.com/watch?v=ZjaIaoGowKE

 

TVR CLUJ/REGIUNEA ÎN OBIECTIV

https://www.youtube.com/watch?v=Ydn4VKdG3MY

 

CLUJ AM/DIVERCITY CU PATRICIA

https://www.youtube.com/watch?v=aj_2P6vtcVQ&t=1528s

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.