Bună să ne fie inima, Carmen! Am rezonat foarte mult cu tine şi cu proiectele tale.

Te invit la un interviu Business Academic!

Carmen 6

  1. Academia GLOBULARIA este o instituție de educație vizuală ce se adresează promotorilor educaționali (şcoli, universități, familii, persoane publice, companii). Înainte de a ne interesa ce învață copiii noştri, cum învață copiii noştri, am putea începe orice proiect educațional de la întrebarea: “Ce, cum şi cât îşi poate imagina copilul nostru?” Iar Academia Română de Imagine şi Imaginar Educațional aduce pe piață jucării, spații noi de învățare, imagine artistică în filmele şi fotografiile proiectelor care investesc în educație vizionară, cursuri şi cărți de imaginar care pot ghida orice proiect spre inovație prin consiliere şi creare de concepte simbol pentru un imaginar sănătos contemporan. Te rog să te prezinți  şi tu publicului cititor!

GLOBULARIA 2

 Sunt Carmen Mihalca și de aproape 18 ani ajut antreprenorii să își crească imaginea afacerii online, prin servicii de web development, SEO, Google Ads împreună cu echipa de la Touch Tech. De 14 ani sunt specialist SEO tehnic iar de 4 ani partener Google Ads.

Din 2018 cresc comunitatea Antreprenoare, din dorința de a ajuta femeile antreprenor să-și facă auzită vocea, să se cunoască, să își recomande produsele și serviciile, să colaboreze și să se educe reciproc. În 8 martie 2020 am lansat antreprenoare.ro, o platformă deschisă pentru promovarea fiecărei femei antreprenor din România și din diaspora. Creștem împreună, ne educăm, ne cunoaștem și legăm relații de prietenie și colaborare în afaceri. Antreprenoare.ro înglobează o mulțime de facilități gratuite: de la catalog de afaceri, la povești de antreprenoare, comunități online, cursuri, evenimente la discuții live cu antreprenori.

Vă spun și un secret despre mine: îmi plac cărțile pentru copii și scriu cu drag despre ele pe FiledeVis.ro

                                                          CARMEn 2

  1. Știu că poziția ta, domeniul în care activezi poate educa, în sens larg, oameni și copii. Cum poți aduce schimbare și progres în nișa în care activezi?

Formarea mea de programator a venit într-o perioadă de bum a tot ce înseamnă tehnologie, computere așa că, mereu mi-am educat clienții, prietenii și cunoscuții în ce înseamnă digitalizare, prezență online, SEO sau promovare prin Google Ads.

Anul 2020 m-a adus tot mai aproape de educație și am avut ocazia să particip în multe proiecte de susținere și promovare a educației copiilor noștri, dar și a antreprenorilor.

Pregătesc câteva surprize legate de educație pentru anul următor. Cred că, experiența de aproape 18 ani în programare, freelancing și antreprenoriat trebuie valorificată pentru a ajuta și generațiile care vin. Pentru că, nu-i așa, e mai bine să înveți din greșelile altora decât din greșelile proprii.

 

  1. GLOBULARIA are ca slogan “Accesează al treilea ochi!”, pentru a aduce, pe lângă palierul realității, al dezvoltării personale şi inputul valoric, intuitiv, foarte important în viața antreprenorială din educație.

Care a fost experiența personală și spirituală, autentică și unică, ce a generat noutate în viața ta profesională? Când ai accesat “al treilea ochi” în business? Face asta diferită o femeie de un bărbat edupreneur?

Sinceră să fiu, nu știam ce este al treilea ochi până la întrebare ta. Adică, aveam o vagă amintire a acestui concept, dar nu îmi aminteam exact la ce se referă. Eu sunt o persoană mai puțin înclinată spre latura spirituală. Cred că e important să fii corect și cinstit cu tine și cu ceilalți și acest principiu m-a condus în viață. Nu m-am înclinat spre spiritualitate astfel, deși, acum, dacă mă gândesc profund la asta, cred că am avut întotdeauna un al 6-lea simț legat de foarte multe lucruri care ne înconjoară. Cred că al treilea ochi a fost mereu deschis dar influențat de educație și atunci, a stat tot timpul în umbră.

Carmen 4

            Am avut multe experiențe mici care m-au călăuzit pe drumul antreprenorial. Dar, ultima experiență și cea care mi-a resetat pur și simplu modul de a privi viața, banii și afacerile, a fost un diagnostic de cancer la sân. Atunci am realizat că încă nu am făcut tot ce mi-am dorit în viață, că sunt atâtea lucruri mult mai importante decât munca și că poți munci SMART și a avea beneficii materiale și sufletești mult mai mari.

Boala mi-a dat impulsul de a implementa antreprenoare.ro și a crește această comunitate minunată. Cred cu tărie, că femeile sunt cele care conduc lumea spre evoluție. Există o diferență majoră între femei și bărbați și asta e bine, duce la schimbare, la evoluția speciei. Fiecare are rolul lui stabilit în educație și atât femeia, cât și bărbatul trebuie să tindă a se completa reciproc. Nu ducem o luptă între noi, ducem o luptă împreună: lupta pentru evoluție.

                                                          Antreprenoare

  1. Care sunt conceptele solide, valorile pe care le promovezi și cum transmiți vizual celor din preajma ta un imaginar sănătos de bune practici?

            Nu accept minciuna și îmi place corectitudinea și comunicarea deschisă. E important să își recunoști greșeala, să o accepți ca fiind greșeală și să încerci să o repari.

Promovez educația continuă, comunicarea fructuoasă și colaborarea. Și, chiar dacă sunt zile în care lucrez în pijamale, acestea devin costumul meu de WONDER-WOMAN care încearcă și reușește să fie productivă și să se educe mereu.

Credit foto: DWL Photography 

Carmen 5

  1. Pe principiul că tot ceea ce ne imaginăm influențează realitatea, ce proiectează constant imaginația ta, proiectele tale, asupra viitorului și cum “se vede” în tot ce faci?

Văd cea mai mare comunitate de femei antreprenor, care reușesc să își susțină afacerile, să se educe, să se promoveze reciproc și care trec cu bine peste criza economică prin care trecem. Văd o comunitate de femei puternice și hotărâte, care împreună pot schimba mediul antreprenorial românesc.

 

 

Cu recunoştință:

Florina Russu-Preşedintele Academiei Române de Imagine şi Imaginar Educațional

0742028118

www.florinarussu.ro

INTERVIU REALIZAT de FLORINA RUSSU. 

123462157_2778684899061934_8420924006384369759_o

NOTĂ:

Câmpul cunoașterii umane se lărgește foarte mult. Dacă s-a vorbit mult despre efectele imaginii asupra realității, cred că e timpul să se cerceteze și să sondăm efectele imaginarului ca resursă a imaginii care dezvoltă realități, a imaginației noastre creative în educație și în business educativ. Spre deosebire de gândirea strategică și memorie, imaginarul construiește noi realități și schimbă la modul cel mai rapid cu putință toate activitățile noastre, dacă este exersat!

            123365065_10157697711160835_5990547735877975384_o

Sunt Florina Russu, profesor, consultant educațional, scriitor, Președintele Academiei Române de Imagine și Imaginar educațional, o instituție care oferă text și imagine în timp ce promovează efectele imaginarului și a imaginii în domeniul educativ. Educativ însemnând, la modul larg, nu doar școli, familii, comunități, ci toți promotorii educaționali.

GLOBULARIA 2

Uite alte câteva exemple din SERIA DE INTERVIURI: http://www.florinarussu.ro/cristina-muresan-toth-c-arte-cu-insemnatate/

http://www.florinarussu.ro/carmen-cojan-ghiduselul-globularia/

http://www.florinarussu.ro/nadia-georgescu-psiholog-globularia/

GLOBULARIA-Autocolant

 Dacă vrei să mă cunoști mai bine, și ai timp să citești despre ACADEMIA GLOBULARIA mai multe, mă găsești aici:

123133957_10157697707710835_9159227853418539837_o

INTERVIURI-PRESA SCRISĂ/ FLORINA RUSSU

https://elitaromaniei.ro/florina-russu-liant-si-promotor-al-exemplelor-de-buna-practica-in-scoli/

https://thewoman.ro/florina-russu-despre-fotografie-o-modalitate-extraordinar-de-rapida-si-expresiva-de-comunicare-empatica/

https://thewoman.ro/dezvolta-al-treilea-ochi-antreprenoriat-spiritual-cu-florina-russu-academia-globularia-eu/

https://dealedianei.ro/2020/11/07/florina-russu-profesor-de-imaginar/

https://www.antreprenoare.ro/interviuri/florina-russu-presedintele-academiei-romane-de-imagine-si-imaginar-educational/

https://femeiaindependenta.ro/interviu-cu-sens-florina-russu-profesor-antreprenor/

https://www.claudiagrozalazar.ro/un-dialog-pentru-minte-si-suflet-cu-florina-russu/

https://therightjob.ro/florina-russu-fotograf-educational-de-la-pasiune-la-profesionalism/

https://celebritatea.ro/interviu-cu-florina-russu-asociatia-happy-moms-despre-puterea-comunitatilor-antreprenoriale-comunitare/

https://happymoms.ro/conferinta-motivationala-mama-cluj/

https://happymoms.ro/despre-noi/echipa-cluj/

http://www.kreatoria.ro/Florina-Russu-Globularia-Implicare-activa-in-afaceri-educative-este-o-valoare-cu-care-eu-rezonez-pana-in-miezul-silabelor-286

EMISIUNI:

BIZI LIVE TV

https://www.youtube.com/watch?v=ZjaIaoGowKE

TVR CLUJ/REGIUNEA ÎN OBIECTIV

https://www.youtube.com/watch?v=Ydn4VKdG3MY

CLUJ AM/DIVERCITY CU PATRICIA

https://www.youtube.com/watch?v=aj_2P6vtcVQ&t=1528s

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *