0000

COVER ACADEMIE Globularia

Academia Română de Imaginar Educațional-GLOBULARIA
#GLOBULARIA este prima instituție comercială cu produse de imagerie educațională.
 
Magazin Globularia obiecte
 
În mediul Academic românesc există câteva institute de cercetare axate pe domeniul imaginarului: Litere U.B.B. Cluj- “Phantasma”, Universitatea 1 Decembrie Alba-Iulia-“Speculum”, Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Istorie-Centrul de Istoria Imaginarului “IMAGINES”, Universitatea din Pitești etc). În lume deja există peste 40 de institute și laboratoare de cercetare a imaginarului: Spania, Franța, Brazilia, Canada, Israel, Polonia, etc, care teoretizează legătura între imagine, imaginar și domeniile umane de viață: literatura, istoria, filosofia, politica, geografia, filologia, religia și altele. GLOBULARIA, nu este un institut de cercetare, ci este o instituție care vinde produse vizuale și oferă beneficii reale si sănătoase domeniului educativ, fiind la curent cu toate teoriile din domeniul imaginației și imaginarului educațional colectiv.
00
            button-23947_640
Toți PROMOTORII EDUCAȚIONALI, şcoli și universități, profesori, familii, investitori sau ONG-uri pot cumpăra din MAGAZINUL GLOBULARIA următoarele:
Books Globularia
1. IMAGERIE EDUCAȚIONALĂ (cartea „GLOBULARIA”, cursuri de educație vizuală, workshops „Face reading”, „LIE to me”, „Educative Diplomacy”, consiliere vocațională pentru copii şi adulți)
8
 
COVER Workshops Globularia
2. DESIGN VIZUAL (pentru interior și exterior instituție, brand vizual prin foto-video-text personalizat în domeniul eduprenoriatului, albume artistice, expoziții naționale și internaționale, enciclopedii de emoții, tabere, concursuri şi retreaturi de imaginar educațional, interviuri în presa scrisă de profil.)
17
COVER Schooling GlobulariaCOVER Programming Globularia
3. VINUL GLOBULARIA (exclusivist şi personalizat zonei EDUBUSINESS (lansare de carte/evenimente/conferințe).
Trăim într-o lume în care creativitatea și inspirația, formarea și leadershipul în educație trebuie reinvestit simbolic. Cu alte cuvinte, reatribuim funcția simbolică imaginației prin artele vizuale, prin acte voite și asumate profesional, nu doar teoretic.
COVER Business Globularia
Suntem atât cât ne putem imagina a fi!
000
Contact Globularia